constructparti.wordpress.com

Casa ta Fundatia-trasare

Posted on: 13 Aprilie 2010


Nu Este chiar asa de Greu sa incepi sa-ti construesti casa Singur, Nu ma referi la Partea financiara, ITI trebuie Putina, imaginatie, ONU Proiect imaginar ONU CEEA CE urmeaza sa construiesti (Nu stiu Este necesar SA DATI Nu Cita zeci de milioane la ONU Proiect pentru proiectant ONU detalii in) si destula ambitie ca sa duci la bun sfirsit CEEA CE incepi-Casa ta.
Dupa ce te-ai consultat, Obligatoriu, sotia Cu (daca o ai) CA! Sa vezi impartirea viitoarei Locuinte version dormitoare, bucatarie, baie, hol etc.te apuci, Cu ajutorul unui ghem de sfoara, citiva tarusi ascutiti pregatiti DIN Timp, O ruleta si o Tesla (Ciocan, Sigur) de trasarea fundatiei.
Primii tarusi VOR FI CEI VOR îngrijire demarca exteriorul casei, Lungime x si fixam sfoara latime.Intindem Mare, avind grija sa verificam diagonalele CA SA-Ti-ţi fie ruşine ruşine pentru exacte o avea unghiurile drepte.Masuram apoi latimea fundatiei, îngrijire version mod obisnuit la o casa Este obisnuita de 50 cm, batem tarusii si intindem sfoara.Avind exteriorul verificat formatul trecem si la impartirea spatiului interior.Masuram, de la îngrijire vrem Colt, lungimea primului Spatiu DIN Casa (aparat foto, hol, ce vrem Noi SA Ti-ţi fie ruşine ruşine obrazului ) si apoi latimea si batem ONU Asta avem tarus.De rindul Nu de verificat numai diagonale CI si Paralele: Lungime = Lungime; latime = latime.Dupa ce trasam si latimea fundatiei la despartitura respectiva, trecem la urmatoarea si tot asa pina am terminat trasarea La toata casa.Fara SA FII, filozof Asta ai de urmarit, diagonale plus Paralele.
Trasezi hirletului Cu ajutorul, usor, CA SA Nu tai sfoara, ONU chenar sforilor al tuturor, si treci la şorici de sapatura.Pamintul Primul rezultat il arunci version interiorul locurilor trasate pentru o Fi Mai folosit ca TIRZIU umplutura.Cind ai terminat acest prim crustă , Poti aduna sforile CA SA Nu te incurce.
Adincimea fundatiei trebuie sa-ti-ţi fie ruşine ruşine la nivelul de inghet, adica 80 cm (Este important factor de ONU) Daca construim. Casa NE PE ONU teren al carui NIVEL l-am ridicat umpluturi Cu, atunci e musai ca Fundatia sa-Ti-ţi fie ruşine ruşine sapata barajului Pina terenul de Tara (Talpa casei).
Pare Greu? Nu Este, MAI ALES daca vrei Intr-adevar sa faci ceva.Eu personal, am trasat si sapat Singur Fundatia La Mai multe Caz (ma rog, e si meseria mea), în Zile Patru.
Spor la treaba! Mesterul-personal-

Anunțuri

PartiConstruct

Arhiva

Delicious

Flickr Photos

Twiter

Eroare: Twitter nu a răspuns. Te rog așteaptă câteva minute și împrospătează această pagină.

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: